De bruidsfotografen

DE BRUIDSFOTOGRAFEN

 

Nadine Fiedler en Josefien Niesten kennen elkaar vanuit de fotografiewereld. Er was al snel een klik tussen hen en dat resulteerde in een samenwerkingsverband op het gebied van o.a. bruidsfotografie. Beide bruidsfotografen uit Heemskerk hebben ieder hun eigen kwaliteiten en vullen elkaar daardoor perfect aan!

Bruidsfotografen In Duo

Josefien Niesten heeft naast een opleiding aan de Fotoacademie in Amsterdam diverse fotografieworkshops gevolgd. Tijdens haar jarenlange ervaring als fotograaf heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld die voor velen herkenbaar is. Haar kracht ligt in het fotograferen van het juiste moment. Door haar spontaniteit en openheid worden mensen snel helemaal zichzelf met mooie ongedwongen foto’s tot gevolg. Met haar foto’s heeft ze exposities gehouden in Dubai, Engeland en Nederland.

Nadine Fiedler is een echte autodidact die het fotograferen van nature in zich heeft en zich voortdurend aan het verrijken is met nieuwe kennis, in theorie en in de praktijk, op zowel het technische als het creatieve vlak van de fotografie. Beide aspecten van de hedendaagse fotografie zijn dan ook duidelijk in haar foto’s terug te zien. Door het volgen van studies, workshops en het meelopen met fotografen van naam is zij continue bezig haar vakbekwaamheid verder te vergroten.

Nadine en Josefien geven samen ook workshops voor de beginnende vrijetijdsfotograaf.

 

 

Bruidsfotograaf Heemskerk

F a c e b o o k