De bruidsfotografen

DE BRUIDSFOTOGRAFEN

Josefien Niesten en Marjan van der Laan kennen elkaar vanuit de fotografiewereld. Er was al snel een klik tussen hen en dat resulteerde in een samenwerkingsverband op het gebied van o.a. bruidsfotografie. Beide bruidsfotografen uit Heemskerk hebben ieder hun eigen kwaliteiten en vullen elkaar daardoor perfect aan!

Bruidsfotografie in Duo fotografen Josefien Niesen & Marjan van der Laan

Josefien Niesten heeft naast een opleiding aan de Fotoacademie in Amsterdam diverse fotografieworkshops gevolgd. Tijdens haar jarenlange ervaring als fotograaf heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld die voor velen herkenbaar is. Haar kracht ligt in het fotograferen van het juiste moment. Door haar spontaniteit en openheid worden mensen snel helemaal zichzelf met mooie ongedwongen foto’s tot gevolg. Met haar foto’s heeft ze exposities gehouden in Dubai, Engeland en Nederland.

Marjan van der Laan is sinds 2014 werkzaam als fotograaf. Zij heeft diverse fotografiecursussen gevolgd. Om zich op het technische en creatieve vlak te blijven verbeteren volgt zij regelmatig fotografieworkshops. Fotografie is haar passie en dat zie je terug in haar foto’s. Haar stijl is romantisch, ietwat losjes met oog voor detail.

Bruidsfotograaf Heemskerk

F a c e b o o k