Huwelijksreportage Monique & Lars – Westerhout Beverwijk – Sunseabar Wijk aan Zee – 4 juli 2013

Voor de huwelijksreportage van Monique en Lars splitsten Josefien en Nadine zich op. De één maakte foto’s van het aantrekken van de jurk thuis bij Monique en de ander was bij Lars zijn ouders thuis , waar Lars zich aan het voorbereiden was. De ceremonie vond plaats in Westerhout in Beverwijk. De receptie en het diner bij de Sunseabar in Wijk aan Zee.

Bruidsreportage Sunseabar Wijk aan Zee en Westerhout Beverwijk

Bruidsreportage Westerhout Beverwik

Moderne bruidsfotograaf Heemskerk | Bruidsfotografie In Duo

De ouders van Lars hadden  in de tuin een vijver met veel groen en mooie houten delen wat we mooi konden gebruiken voor het fotograferen van de schoenen en de ringen.

Moderne bruidsfotograaf Heemskerk | Bruidsfotografie In Duo

Moderne bruidsfotografie Westerhout Beverwijk

Lars stapte op de fiets richting Restaurant Westerhout.

Moderne bruidsfotograaf Westerhout Beverwijk

In de tuin van Westerhout vond de ceremonie plaats. Het bruidspaar had geluk vandaag het was al met al tot een uur of 3 droog gebleven.

trouwreportage Westerhout BeverwijkTrouwreportage Beverwijk WesterhoutModerne bruidsfotografie BeverwijkBruidsfotograaf Beverwijk

Na het aansnijden van de taart hebben we nog even wat groepsfoto’s gemaakt buiten in de tuin.

Bruidsfotograaf Westerhout Beverwijk

Tegen het einde van de middag maakten we nog wat mooie foto’s aan het strand op de parkeerplaats in Wijk aan Zee. Hier begon het al flink te waaien en hadden we last van wat motregen.

Bruidsfotograaf Sunseabar Wijk aan ZeeBruidsfotograaf Sunseabar Wijk aan ZeeDoor het slechte weer besloten we om ’s avonds na het diner nog wat foto’s te maken op het strand. Wat hadden we een geluk zie hieronder de mooie lucht tijdens zonsondergang.
Bruidsfotograaf Wijk aan ZeeModerne bruidsfotografie Wijk aan ZeeModerne bruidsfotograafModerne bruidsfotografen

Het feest werd ingeluid met de openingsdans van het bruidspaar. Wat hebben de fotografen van In Duo genoten van deze mooie dag! Het was weer een eer om dit te mogen vastleggen.

Monique en Lars, bedankt dat wij deze mooie dag voor jullie mochten vastleggen. Wij wensen jullie veel geluk in de toekomst en wellicht tot ziens op een volgende bruiloft!

  • Wendy - Weet iemand waar deze trouwringen vandaan komen.? Of van welk merk ze zijn?ReplyCancel

Dit e-mailadres zal niet niet worden gedeeld of openbaar worden gemaakt. Verplichte velden zijn aangegeven *

*

*

Deel op:FacebookTwitterEmailNaar bovenkant pagina
F a c e b o o k