Testimonials

Bruidsfotografie In Duo Heemskerk Bruidsfotografen

Testimonials – Deze bruidsparen gingen jullie voor!

Onwijs bedankt voor jullie enthousiasme, vakkundigheid en gezelligheid!! Wij vonden jullie manier van werken erg prettig en dit voelde allemaal enorm vertrouwd en goed aan!

Dus toekomstige bruidsparen die dit lezen;…. Twijfel niet, maar neem contact op! Ze zijn fantastisch!

Dankjulliewel voor de hele mooie foto’s en de mooie selectie. De trouwreportage zelf (de >900 foto’s) zijn we nog steeds met veel plezier aan het opnieuw en opnieuw bekijken!

We zijn zo blij met het resultaat! Echt geweldig!

Wat een schitterende foto’s zijn het geworden! We hebben echt een perfecte dag gehad, alles viel op zijn plaats. We zijn erg blij dat we jullie hebben benaderd voor de foto’s, echt fantastisch!

Professioneel, goed op elkaar ingespeeld, spontaan en enthousiast! Zo werden jullie omschreven. Ontzettend leuk dat we dezelfde avond al wat foto’s konden laten zien op ons feest. De foto’s zijn echt prachtig! We hadden niet gedacht dat het er zo professioneel uit zou zien en onze gasten waren allemaal vol lof over jullie!

We zijn zo ontzettend blij met de mooie foto’s die jullie hebben gemaakt! Iedereen die we de foto’s laten zien is enthousiast. De dag verliep ontspannen en soepel, waardoor we heel erg hebben kunnen genieten! Dat is ook dankzij jullie, want het klikte heel goed met jullie!.

Josefien en Nadine, heel erg bedankt voor jullie mooie foto’s van onze trouwdag. Jullie begrepen precies wat voor een type foto’s wij wilden hebben van deze dag en geen vraag of wens was teveel voor jullie. Het contact met jullie is informeel en plezierig, maar altijd professioneel. Wij hadden geen betere keuze kunnen maken!

Op 29 augustus hebben wij de mooiste dag van ons leven gehad! De foto’s die op deze dag zijn gemaakt bekijken we met heel veel plezier terug. Nadine en Josefien hebben de dag, de sfeer en ons gevoel precies op de juiste manier vastgelegd. Ook het traject en het het contact voorafgaand was erg prettig!

Bruidsfotograaf Heemskerk testimonials

F a c e b o o k