Trouwalbums

TROUWALBUMS

Het trouwalbum is een mooi aandenken aan jullie huwelijksdag. Het is een familie-erfstuk dat van onschatbare waarde kan zijn en daarom kunnen wij jullie van harte aanbevelen om een mooi digitaal trouwalbum te (laten) maken.

Na jullie huwelijksdag maken wij een uniek ontwerp voor jullie digitaal trouwalbum. De selectie van de foto’s in het album wordt in nauw overleg met het bruidspaar gemaakt. Als jullie 100% tevreden zijn over het ontwerp en dit hebben goedgekeurd wordt het trouwalbum gemaakt. Zo weten jullie dat het echt een persoonlijk album is geworden waar geen enkele speciale foto in wordt gemist!

De pagina’s worden afgedrukt op fotochemisch papier, dat garant staat voor een zeer lange houdbaarheid.

Trouwalbum in DuoDoor deze kwalitatief hoogwaardige prints gecombineerd met de nieuwste inbindtechnieken zijn onze trouwalbums van zeer hoogwaardige kwaliteit!

De eigentijdse manier van inbinden zorgt voor een perfecte vlakligging van het album. Het opengeslagen album zal zo nooit meer vanzelf dichtslaan of opkrullen. Paginabrede panorama’s worden niet meer onderbroken door een hinderlijke witte rand. Daarnaast worden de pagina’s verdikt zodat het album een chique uitstraling krijgt.

De omslag van het album is natuurlijk het presenteerblaadje. Wij hebben daarom een uitgebreid assortiment aan omslagmogelijkheden! Voor een goede bescherming van deze waardevolle herinnering aan jullie trouwdag kan je kiezen voor een mooie kunstleren koffer met stoffen binnenbekleding. Handig om mee te nemen als je het album aan de familie wilt laten zien of om netjes, zonder kans op beschadiging, op te bergen.

Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen wij jullie wat voorbeelden laten zien.

 

F a c e b o o k