Werkwijze trouwfotograaf

ONZE WERKWIJZE

 

In onze bruidsreportages leggen we de nadruk op de spontane momenten en niet zozeer op de geposeerde foto’s. Bruidsfotografie in Duo komt met twee professionele fotografen op jullie trouwdag. Doordat er twee fotografen zijn, wordt er geen moment gemist en is er een grote diversiteit aan foto’s.

De bruidsreportages van Bruidsfotografie in Duo laten jullie je mooiste dag herbeleven en er zullen foto’s van momenten zijn die jullie tijdens de dag niet waren opgevallen.

 

Kennismaking:

Wij maken eerst een afspraak met jullie voor een vrijblijvend gesprek om kennis met elkaar te maken. Gedurende dit gesprek nemen we de dag in detail met elkaar door. Hierin brengen we al jullie wensen in kaart en kijken we wat de mogelijkheden zijn binnen het budget. De gemaakte afspraken gedurende deze kennismaking leggen we met elkaar vast.

Offerte:

Na de kennismaking sturen wij jullie een offerte op maat inclusief een vragenlijst.  Als jullie akkoord zijn  ontvangen wij graag  de offerte getekend retour en een aanbetaling van 200,- euro (reserveringsvergoeding). Vanaf dat moment wordt de trouwdatum definitief  door ons vrijgehouden voor jullie bruidsreportage!

Verantwoordelijkheid bruidspaar:

Uiterlijk 1 week voor de trouwdatum dient een draaiboek, adresgegevens van alle locaties en telefoonnummer(s) van de ceremoniemeester(s) te worden doorgegeven aan Bruidsfotografie in Duo. Indien er speciale wensen zijn voor groepsfoto’s, dienen deze ook hierbij te worden aangegeven. Met de speciale wensen van het bruidspaar zal, waar mogelijk, zoveel mogelijk rekening worden gehouden.

Op jullie trouwdag:

Op de trouwdag zelf zorgen wij voor eigen vervoer en zijn wij volgens de planning op de afgesproken plaats en tijd. Bij het fotograferen op locatie zullen we het bruidspaar niet al te veel instrueren, waardoor ongedwongen en spontane  foto’s gemaakt kunnen worden.

Tijdens de ceremonie en receptie werken wij  zoveel mogelijk “onzichtbaar” om jullie en de gasten niet te storen.

Nabewerking en aflevering:

Na jullie trouwdag maken wij een selectie uit de foto’s en bewerken deze na. Het aantal bewerkte foto’s is al afgesproken (Bij een bruidsreportage van 6 uur is dat minimaal 450 bewerkte foto’s). Alle foto’s worden in hoge kwaliteit JPG op DVD/USB afgeleverd. Levertijd 4 tot 5 weken na de bruiloft.

Tevens krijgt ieder bruidspaar een eigen persoonlijke pagina op onze website. Op deze persoonlijke pagina staan alle foto’s en de toegang is beveiligd met een wachtwoord. Deze pagina kunnen jullie delen met alle kennissen, vrienden en familieleden, zodat zij ook deze dag opnieuw kunnen beleven. Deze pagina blijft maximaal 6 weken beschikbaar.

Als aandenken aan jullie trouwdag krijgen jullie een goodiebag met  leuke herinneringen aan deze mooie dag.

Een digitaal trouwalbum als herinnering:

Een mooi trouwalbum zorgt voor een prachtige, tastbare herinnering aan jullie trouwdag en aan de mensen die voor jullie dierbaar zijn. In het kennismakingsgesprek kunnen wij jullie diverse voorbeelden laten zien. De trouwalbums worden  gedrukt op hoogwaardig, extra dik fotopapier door een professioneel fotovaklaboratorium.

 

F a c e b o o k