Bruidsreportage Fleur & Dennis – Beverwijk en Bakkum – 7 augustus 2014

 Vorige jaar heb ik de Loveshoot van Fleur en Dennis mogen vastleggen voor de “Save the Date” kaart. 7 augustus was het dan eindelijk zo ver de bruidsreportage van Fleur en Dennis. Het was best een vroegertje ’s morgens even na 07.00 uur was ik bij Fleur in Beverwijk  (gelukkig was de reistijd zeer kort) om wat foto’s te maken van het aankleden, make-up en details. Dennis was op dat moment bij zijn ouders thuis in Den Helder om zich om te kleden. Pascal de zwager van Dennis heeft daar wat foto’s gemaakt van het aankleden.

Trouwfotograaf Castricum

Trouwfotograaf bakkum

Hieronder de foto’s van Pascal gemaakt tijdens het omkleden in Den Helder van Dennis. Perfect! Geeft toch een completer beeld zo!

Trouwfotograaf Den HelderBruidsfotograaf Den Helder

Bruidsfotograaf BakkumTrouwfotograaf CastricumEh ja Fleur en ik hebben toch nog wel even getwijfeld of het verstandig was om de lift te nemen. (Dit is namelijk een spooklift) Maar Dennis had er alle vertrouwen in!

Bruidsfotograaf Heemskerk

Bruidsfotograaf Bakkum

Attentie! Wil nummer  G702 zich onmiddelijk melden in het Stadshuis van Beverwijk voor de huwelijksvoltrekking!

Bruidsfotograaf Beverwijk

   Na de huwelijksvoltrekking vertrok het  gezelschap naar B&B en Kookstudio de Jacobshoeve in Bakkum. Prachtige locatie tussen de landerijen.

Trouwen in Bakkum

Fleur en Dennis houden helemaal niet van geposeerde foto’s. De opdracht was dan ook samen het gras in en lekker jezelf zijn!

Trouwen in CastricumTrouwen in Castricum

En zo ontstonden ontspannen, spontane en gekke foto’s!

Bruidsfotograaf Heemskerk

Beste Fleur en Dennis bedankt dat ik jullie mooiste dag heb mogen vastleggen en ik wens jullie samen Love, Peace & Happiness!

Nadine

 

Dit e-mailadres zal niet niet worden gedeeld of openbaar worden gemaakt. Verplichte velden zijn aangegeven *

*

*

Deel op:FacebookTwitterEmailNaar bovenkant pagina
F a c e b o o k